Relatia perfecta, mit sau realitate?!

Vorbeam zilele trecute cu o prietena despre relatii, si despre ce ne dorim fiecare de la o relatie! Si asa am ajuns sa vorbim si despre RELATIA PERFECTA!
Asa ca, RELATIA PERFECTA, exista sau nu?! Multi ar spune ca nu, e imposibil, nu se poate!!! Eu insa ma incumet sa spun ca DA, EXISTA!!!! In primul rand pentru ca NOI suntem cei care ne cream relatiile, noi suntem cei care ne facem relatiile perfecte pentru noi! Pentru ca cine stie mai bine de ce avem nevoie in viata noastra, daca nu noi?!
Relatia perfecta e cea in care ne simtim bine, ne purtam natural, ne simtim liberi sa spunem orice ne trece prin cap fara sa ne gandim ca am putea fi apoi judecati! E relatia in care ne simtim in largul nostru, spunem glume (nu intotdeauna cele mai bune) si apoi radem impreuna unul de celalalt! E relatia perfecta cea in care ne ajutam reciproc la orice, de la gatit pana la curatenie! (Eu tind sa cred ca un barbat stie sa si gateasca si sa faca si curatenie, si nu se teme ca din cauza asta va fi mai putin barbat in ochii partenerei sau a prietenilor). O relatie perfecta e cea in care comunicarea si increderea in partener reprezinta baza! Nu e loc de suspiciune, neincredere, gelozie sau certuri prostesti! Nu cred ca trebuie sa ai neaparat interese comune, sa va placa la amandoi acelasi gen de filme, sa practicati acelasi sport sau sa cititi aceleasi carti! Nu!!! Eu cred ca relatia perfecta e cea pe care ti-o faci TU, o consolidezi si o descoperi in fiecare zi alaturi de persoana iubita!
Eu vad relatiile in general ca pe o calatorie; o calatorie in care descoperi ceva nou despre cel sau cea care este alaturi de tine in fiecare zi! Iar pe masura ce descoperim lucruri noi ne indragostim din ce in ce mai mult unul de celalalt! Nu zic ca s-ar putea sa descoperim in calatoria asta si lucruri care nu ne plac, dar nu a zis nimeni ca va fi o calatorie usoara! Dar asta e relatia, iti descoperi partenerul cu bune si rele, inveti sa il accepti asa cum e, si nu incerci sa-l schimbi, pentru ca nu uita ca la inceput l-ai placut exact asa cum era; in calatoria noastra invatam sa mai facem si compromisuri si sa mergem mai departe impreuna…pentru ca o relatie presupune doua persoane….si nimeni nu e perfect, insa tindem spre perfectiune toti! Si eu chiar cred ca putem avem o relatie perfecta!!!
Cum e relatia voastra perfecta? Ce faceti ca sa aveti relatia perfecta pe care o doriti?

11816989_874681892580952_8417563620489002774_n

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s