Copila de zapada

Daca nu ati citit pana acum cartea scrisa de Eowyn Ivey ar trebui sa o faceti, pentru ca este pur si simplu minunata. Stilul scriitoarei seamana cumva cu cel al lui Jack London si pe mine m-a fermecat de la primele pagini.

,,Copila de zapada” e povestea unor fermieri, Jane si Mabel, care locuiesc in Alaska, un tinut de basm, care cu siguranta va va incanta cu peisajele sale minunate. Cei doi soti nu au copii desi sunt la jumatatea vietii si acest lucru a ajuns sa-i indeparteze unul de celalalt; asa ca, intr-o seara, cand prima zapada se asterne peste coliba lor din mijlocul pustietatii, cei doi fac o fetita din zapada. A doua zi descopera ca fetita lor de zapada a prins viata, si se trezesc peste noapte, parintii Fainei. Ea va fi cea care ii va apropia din nou pe cei doi soti, le va schimba vietile, le va aduce din nou bucuria in casa si datorita ei vor fi o familie din nou.

Mi-a placut cartea foarte mult, iar peisajele din Alaska parca prind viata prin maiestria cuvintelor autoarei. E o poveste frumoasa despre dragoste, supravietuire si speranta intr-un tinut inghetat, ce pare a fi uitat de lume.

copiladezapada

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s