Ciorba radauteana

20151101_133307

Una din ciorbele mele preferate e cea radauteana, iar zilele trecute m-am pus pe treaba!

Pentru ciorbita avem nevoie de:

  • 1 piept de pui potrivit
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 gogosar mai mare
  • 1 legatura de patrunjel
  • o bucata de telina
  • delikat
  • piper
  • 2 oua
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri de faina
  • smantana
  • iaurt
  • 1 lingura de zeama de lamaie

Si uite asa o preparam:

  1. Se taie pieptul de pui cubulete,apoi se spala si se taie legumele.
  2. Se pun toate la fiert intr-o cratita cu apa.
  3. Intre timp, separat intr-un vas vom bate ouale, cu smantana (o cutie de 300 de grame), iaurtul (o cutie de 300 de grame), faina, usturoiul pisat, zeama de lamaie, delikatul si piperul. Adaugam apoi un polonic de ciorba si amestecam bine.
  4. Dam focul la mic, si incepem sa incorporam treptat compozitia in ciorba,amestecand in continuu.
  5. Mai lasam cam 5 minute, amestecand mereu, dupa care ciorba e gata!
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s