Self/less

Multimilionarul Damien Hale (Ben Kinglsey) afla ca are cancer si hotaraste sa se supuna unei proceduri medicale, care il va face tanar din nou. Practic mintea sa este transpusa in corpul lui Mark (Ryan Reynolds), un tanar de 28 de ani. Tot ce are de facut Damien pentru a-si pastra corpul este sa ia niste pastile in fiecare zi. Toate bune si frumoase pana cand Damien uita intr-o zi sa-si ia pastilele si incepe sa aiba niste halucinatii in care vede fragmente dintr-o alta viata, o mama si fiica ei bolnava.

Nimic nu e ceea ce pare, pentru ca lui Damien i se spusese ca mintea sa va ocupa corpul unei persoane create intr-un laborator, dar de fapt el afla ca ocupa in mod abuziv corpul unui fost militar ce avea o familie. Mark luase decizia de a lua parte la acest experiment pentru a-si salva fetita bolnava.

Damien va incerca sa ajute familia lui Mark, fugind de oamenii lui Albright care incearca sa-i prinda si sa-i omoare. In cele din urma, Damien il omoara pe Albright, iar familia lui Mark este trimisa in Caraibe.

Finalul e frumos. Damien va renunta la pastile, Mark isi reintra in drepturi si pleaca sa se reintalneasca cu familia sa!

Reclame

Un gând despre ”Self/less

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s