Mortdecai

E un film de acțiune care îi are în prim plan pe Charlie Mortdecai (Johnny Deep) și pe soția acestuia Johanna (Gwyneth Paltrow). A apărut anul acesta și a primit 5,5 pe IMDB. Pe mine m-a amuzat teribil, pentru că are niște scene foarte bune, așa că i-aș da un 8 😉

Charlie Mortdecai se ocupă de cumpărarea operelor de artă, însă de data aceasta, va trebui să-și ofere ajutorul poliției; el trebuie să recupereze un tablou furat, pe spatele căruia, se află un număr de cont, ce ar putea deschide un seif plin cu aur.

Pentru că la capitolul apărare stă destul de prost, Mortdecai îl are alături pe Jock (Paul Bettany), un om bun la toate, în special la bătaie; Jock este cel care vine cu ideile și care are grija ca lucrurile să fie ținute sub control.

Jock Strapp: “We grab the painting when no one’s looking.”

Charlie Mortdecai: “Genius!”

Una din replicile care mi-au plăcut în mod deosebit e următoarea:

Charlie Mortdecai: “I am Mortdecai.”

Hotel Clerk: “Do you need help with your bags?”

Charlie Mortdecai: “No, I do not need help with my bags. I have a bloody man servant!”

Și desigur mai e și asta:

Charlie Mortdecai: “I am Lord Charlie Mortdecai, respected by all who know me, slightly. I am an art dealer, an aficionado. My wife, Johanna, my only true love. Jock is my man servant and handles all of our most pressing affairs. I am also on the verge of bankruptcy and therefore, we need a fiendishly clever plan to secure our reward.”

Deci, merită văzut pentru că o să râdeți mult, în timp ce îl urmăriți pe Mortdecai ieșind din diverse încurcături. Mortdecai își va înfrunta nu doar soția, ci și un terorist internațional, niște ruși puși pe harță și MI5. Oricum ar fi, e o comedie bună.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s