Pui cu ciuperci și sos la ceaun

12334381_1178546972173523_738845889_o

O mâncare foarte ușor de făcut și foarte gustoasă!

Pentru puiul cu ciuperci și sos vom avea nevoie de următoarele ingrediente:

  • 1 piept de pui
  • 300 g de ciuperci (fie proaspete, fie din conservă)
  • 3 cepe medii
  • 2 căței de usturoi
  • 2 morcovi
  • 100 ml bere
  • delikat
  • 1 lingură de pastă de tomate
  • 1 lingură de făină
  • condimente (jumătate de linguriță de oregano, jumătate de linguriță de cimbru, 2 foi de dafin)
  • cașcaval

Preparare:

  1. Mai întâi punem untul în ceaun și călim usturoiul și ceapa (cu un pic de delikat) care a fost tocată mărunt; când ceapa are o culoare aurie adăugăm morcovii dați prin răzătoare.
  2. Tăiem pieptul de pui cubulețe și îl adăugăm în ceaun împreună cu o cană de apă, ciupercile și cu berea și lăsăm să fiarbă la foc mic.
  3. Pasta de roșii o amestecăm cu 2-3 linguri din sosul din ceaun și cu 1 lingură de făină. După care punem totul în ceaun și amestecăm.
  4. Adăugăm condimentele (oregano, cimbru, foile de dafin) și lăsăm să fiarbă.
  5. Între timp dăm niște cașcaval prin răzătoare.
  6. Când totul e gata, punem cașcavalul peste mâncărica din pui cu ciuperci.

Poftă bună! 🙂

Anunțuri

Un gând despre &8222;Pui cu ciuperci și sos la ceaun&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s