The Good Dinosaur

O animație drăguță și interesantă, produsă de regizorul Bob Peterson care a regizat și filmele ,,Up” și ,,Finding Nemo”. ,,Bunul dinozaur” a apărut anul acesta și îl are ca protagonist pe Arlo (voce Raymond Ochoa), un brontozaur.

,,The Good Dinosaur” vorbește despre era dinozaurilor, dar dintr-o altă perspectivă și anume, cum ar fi fost dacă asteroidoul care se presupune că ar fi lovit pământul și a dus la dispariția dinozaurilor, ar fi ocolit planeta noastră, iar dinozaurii ar fi continuat să trăiască.

Așa că, dacă vă hotărâți să vedeți filmul, veți face cunoștință cu Arlo care, după ce își va pierde în mod tragic tatăl, va pleca în călătoria vieții sale, în care se va împrieteni cu un pui de om. Alături de acest băiețel, Arlo va avea parte de multe aventuri și va înfrunta câteva obstacole, până ce își va găsi din nou drumul spre casă. Dinozaurul va învăța ce înseamnă prietenia și cum să aibă încredere în propriile sale puteri.

Mie mi-a plăcut în primul rând pentru peisajele spectaculoase, iar în al doilea rând pentru că este un film care vorbește despre puternica legătură dintre tată și fiu, despre importanța familiei, despre cum să-ți depășești temerile și să te ridici mai puternic deasupra tuturor, și nu în ultimul rând pentru că e o poveste frumoasă despre maturizare și despre responsabilitățile și schimbările care vin împreună cu ea.

Vizionare plăcută!!!! 🙂

Anunțuri

2 gânduri despre ”The Good Dinosaur

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s