Hotel Transylvania 1 & 2

Hotel Transylvania este o animație din 2012 care îi are în rolurile principale pe Contele Dracula (Adam Sandler), fiica lui Dracula – Mavis (Selena Gomez) și încă câțiva monștri, printre care Frankenstein, Mumia, Omul Invizibil și o familie de vârcolaci.

Când Mavis își sărbătoreste împlinirea celor 118 ani, la hotelul condus de Dracula, unde trăiesc o mulțime de monștri, își face apriția un om, Jonathan (Andy Samberg), și astfel viața liniștită a monștrilor va lua o nouă întorsătură.

Dracula, tată îngrijorat pentru viitorul fiicei sale cu un muritor de rând, va încerca să împiedice relația dintre cei doi tineri, însă va trebui să o accepte în cele din urmă pentru că, Mavis își dă seama că Jonathan este ”the zing of her life” 😀

Mie mi-a plăcut filmul. A avut niște glume bune iar Adam Sandler în rolul lui Dracula e foarte tare!

Hotel Transylvania 2 a apărut anul acesta iar personajele sunt aproape aceleași ca și în prima parte. De data aceasta vom asista la căsătoria dintre Mavis și Jonathan și la venirea pe lume a băiețelului lor, Dennis.

După ce se naște Dennis, care aparent este om, Dracula începe să se îngrijoreze pentru că nepotul său nu dă nici un semn cum că ar fi vampir. Din această cauză, Dracula va încerca să facă tot ce este posibil pentru a-l pregăti și a-l iniția în arta de a fi vampir. Toate încercările sale sunt deșarte, pentru că micul Dennis pare să nu fie vampir.

Lucrurile se vor schimba însă când tatăl lui Dracula, Vlad (Mel Brooks), va veni în vizită la hotel și își va da seama că strănepotul său nu este vampir și că acum monștrii și oamenii conviețuiesc în armonie.

Dacă prima parte a reușit să obțina un 7,1 pe Imdb, partea a doua a primit doar 6,9. Deși este poate un pic mai slăbuț decât prima parte, filmul este frumos. Are glume bune, personajele sunt amuzante și se adresează atât celor mici cât și celor mari. Oricum dacă v-a plăcut primul film, cu siguranță o să vă placă și continuarea sa 😉

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s