Bridge of spies

Am văzut aseară ,,Bridge of spies” – un film în regia lui Steven Spielberg cu Tom Hanks și Mark Rylance în rolurile principale. Un thirller dramatic inspirat din fapte reale, care ne va conduce înapoi în timp, fix în centrul Războiului Rece.

Mai întâi trebuie să știți că titlul filmului se referă la podul care face legătura între periferia fostului Berlin de Vest şi centrul oraşului Postdam, care era sub controlul Germaniei de Est. Pe acest pod serviciile secrete ale americanilor și ale sovieticilor făceau schimb de prizonieri.

James Donovan (Tom Hanks) este un avocat care va avea ingrata misiune de a-l apăra  pe Rudolf Abel (Mark Rylance), un spion rus. Și pentru că asta nu ar fi de ajuns, va fi recrutat de către cei de la CIA, să își folosească clientul pentru a recupera un pilot american capturat de către Uniunea Sovietică.

Punându-și în pericol nu doar cariera ci și siguranța familiei sale, James Donovan își va risca viața participând la negocierile de eliberare ale pilotului  Francis Gary Powers ( Austin Stowell) al cărui avion se prăbușise pe teritoriul Uniunii Sovietice în timp ce se afla într-o misiune de recunoaștere.

O dramă istorică interesantă ce merită vizionată. Tom Hanks este grozav în rolul avocatului iar filmul are de toate: umor, sarcasm, un scenariu bun și actori talentați. Tom Hanks și Mark Rylance te captivează încă de la începutul filmului și te țin cu sufletul la gură până la final. Mie mi-a plăcut filmul de la început până la sfârșit, așa că vi-l recomand! 😉

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s