The hateful eight

Filmul este în regia lui Quentin Tarantino și a primit 8,1 pe Imdb. Este un western de aproape 2 ore,  de-a lungul cărora îi vom însoți pe doi vânători de recompense prin ținutul înghețat al Wyoming-ului. ,,The Hateful Eight” a primit 3 nominalizări la Premiile Globul de Aur 2016.

În drumul lui spre Red Rock unde trebuie să o predea pe mâna justiției pe Daisy Domergue (Jennifer Jason Leigh), John Ruth, supranumit și ,,Călăul” (Kurt Russell) se va întâlni cu maiorul Maquis Warren (S. L. Jackson) și el vânător de recompense și cu presupusul șerif al orașului, Chris Mannix (Walton Goggins). Împreună vor căuta să se adăpostească de viscolul năprasnic la păvălia lui Minnie.

Doar că, în loc să fie întâmpinați de Minnie și de soțul ei, vânătorii noștri vor da peste niște străini destul de suspicioși. Lucrurile vor lua o întorsătură ciudată când își vor da seama că nimic nu e ceea ce pare a fi și că unul dintre cei 4 va încerca să-i otrăvească.

Deși sunt câteva scene amuzante, filmul a fost mult prea violent pentru gustul meu, prea mult sânge și prea multe împușcături. Deși prima parte a filmului mi-a plăcut și a fost destul de interesantă, deși oarecum ciudată, violența ce a urmat a fost prea multă pentru mine.

Reclame

2 gânduri despre ”The hateful eight

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s