Short Term 12

Filmul ,,Short Term 12” este din 2013, a primit nota 8 pe Imdb și durează 96 de minute. Este în regia lui Destin Cretton și e o poveste tristă a unor adolescenți și a supraveghetorilor care lucrează într-un centru de plasament unde se află mai mulți copii cu probleme psihice și de sănătate care își duc viața pe străzi sau în instituții specializate și nu reușesc să-și găsească locul în societate.

Grace (Brie Larson) și-a petrecut marea parte a vieții ajutând adolescenții să-și depășească problemele și să se reintegreze în societate. Ea are o relație cu unul dintre colegii ei și află că în curând va fi mamă. Când în centru vine o fată nouă, Jayden (Kaitlyn Dever), Grace va trebui să o ajute,  în timp ce va încerca să-și rezolvele propriile probleme și să se confrunte cu trecutul care începe să o bântuie. Tot ce are de făcut e să învețe să fie mai deschisă și să vorbească despre problemele care o macină.

E un film emoționant care vorbește despre eforturile adolescenților de a supraviețui într-un centru de reabilitare, precum și despre încercările prin care trec supraveghetorii copiilor. Este o dramă despre efectele negative ale neglijenței și ale abuzului copiilor. E un film realist ce tratează probleme ca singurătatea, abuzul și tulburările mintale. O dramă despre problemele copiilor mai puțin privilegiați și a celor care își dedică timpul și viața și se implică în sprijinul lor. Un film care te inspiră și te face să îți dorești să fii mai bun…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s