The Blind Side

,,The Blind Side”/,,Povestea unui campion” e bazată pe cartea lui Michael Lewis și prezintă viața lui Michael Oher, un tânăr afro-american, supraponderal și analfabet care provine dintr-o familie cu probleme.

Un film de nota 7,7 conform celor de la Imdb, din 2009, și care îi are în rolurile principale pe Sandra Bullock, Tim McGraw și Quinton Aaron.

Cea mai mare parte a vieții sale Michael și-a petrecut-o în diverse familii adoptive de la care a fugit de fiecare dată, întorcându-se pe străzi. Dar de data aceasta norocul îi surâde pentru că este adoptat de o nouă familie care îi oferă tot ceea ce are nevoie. Michael se va înscrie la colegiu și viața i se va schimba complet penru că începe să joace fotbal și este atât de bun încât i se ivește oportunitatea de a juca în campionatul american de fotbal profesionist.

Filmul, bazat pe fapte reale este emoționant, vă va captiva cu siguranță de la bun început. Povestea e emoționantă datorită încercărilor prin care trebuie să treacă un tânăr pentru a-și depăși condiția și a-și realiza visul. E o lecție de viață, despre puterea de a dărui și de a-i ajuta pe cei mai puțin privilegiați de soartă.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s