The Intern

Cine a zis că dacă ai ieșit la pensie, viața s-a cam terminat, înseamnă că nu a văzut filmul ,,The Intern”! Comedia este din 2015 și îi are în rolurile principale pe Robert De Niro și Anne Hathaway. Imdb i-au dat 7,2, dar eu zic că poate merita un picuț mai mult 🙂

Ne vom întâlni cu Ben Whittacker, un pensionar de 70 de ani care realizează că pensionarea nu prea i se potrivește, așa că aplică pentru un stagiu la un site de modă, condus de Jules Ostin. Cu o experiență de 40 de ani în câmpul muncii, Ben va reuși să se adapteze la noul job, împrietenindu-se cu toată lumea și câștigând în cele din urmă și aprecierea șefei sale.

Mi-a plăcut filmul și cred că Robert De Niro și Anne Hathaway fac un cuplu remarcabil în această comedie. M-a impresionat destul de mult, pentru că vorbește despre nevoia unei persoane de a se simți dorită și folositoare, chiar dacă a ajuns la o vârstă înaintată. Era o vorbă ,,cine nu are bătrâni, să și-i cumpere” și cred că ,,The Intern” evidențiază faptul că oricât de buni am fi în ceea ce facem, vom avea întotdeauna nevoie de sfatul, sprijinul și vorba bună a unei persoane în vârstă, cu o experiență mai mare decât a noastră și trecută prin viață.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s