Changeling

La insistențele surioarei mele am văzut filmul ,,Changeling”/,,Schimbul” și nu mi-a părut rău deloc. Deși e un film din 2008, nu apucasem să-l văd. Drama este inspirată din fapte reale și îi are în rolurile principale pe Angelina Jolie, Michael Kelly și John Malkovich. Filmul în regia lui Clint Eastwood a primit nota 7,8 de la Imdb.

,,Changeling” își desfășoară acțiunea în Los Angeles în 1928 și spune povestea lui Christine Collins, mamă singură a unui băiețel, care după ce se întoarce de la servici într-o zi, află că băiatul ei a dispărut. Poliția va începe căutarea lui și după câteva luni, lui Christine i se aduce acasă un băiat care pretinde că este fiul ei. Ea își dă seamă că nu este copilul ei și va încerca să convingă poliția de greșeala comisă dar poliția coruptă nu vrea să audă de nici o greșeală și va face tot posibilul să o reducă la tăcere pe Christine. Christine va trece prin chinuri groaznice doar pentru că a îndrăznit să spună că poliția a greșit. Cel care o va ajuta pe Christine, va fi preotul Briegleb care îi va oferi resursele necesare pentru a-și susține cauza și a-și găsi băiatul.

Mi-a plăcut filmul și m-a impresionat. Nici nu se putea altfel, pentru că prezintă coșmarul oricărui părinte: dispariția propriului copil. Povestea este emoționantă, iar interpretarea Angelinei e superbă.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s