Southpaw

Filmul de acțiune îi are în rolurile principale pe Jake Gyllenhaal, Rachel McAdams și Forest Whitaker. Este în regia lui Antoine Fuqua și a primit nota 7,5 pe Imdb. 

Billy Hope este un boxer de succes care are tot ceea ce își dorește: o familie frumoasă și o carieră înfloritoare, fiind campion mondial. Totul pare să meargă bine, până când, soția sa este ucisă, iar Billy pierde totul: fetița, casa și cariera; până și prietenul și managerul său Jordan Mains (50 Cent) îl va abandona. 

Dar Billy e decis să lupte și să-și recupereze fetița, aflată momentan în grija statului. Așa că va cere ajutorul lui Tick Willis, un fost jucător de boxer care are o sală de gimnastică și care antrenează boxeri amatori. Încercând să-și recapete viața și fetița, Billy va trebui să intre din nou ring și să lupte ca s-și găsească salvarea! 

Mi-a plăcut filmul, în special modul în care Jake Gyllenhaal l-a interpretat pe Billy Hope. Nu mă pricep eu la box și nu știu multe despre asta, dar cred că aceasta dramă a captat destul de bine ce înseamnă boxul, iar scenele de luptă au fost remarcabile, din punctul meu de vedere.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s