Concussions

Dacă nu ați văzut încă filmul ,,Concussion”, ar trebui să o faceți pentru că merită! În primul rând pentru că îi are în rolurile principale pe Will Smith și Alec Baldwin, și în al doilea rând pentru că se bazează pe o poveste reală! Dramă de care vă spun este în regia lui Peter Landesman, a primit nota 7,1 pe Imdb (deși eu din nou cred că ar fi meritat măcar un 9) și durează aproximativ două ore!

Will Smith îl interpretează într-un mare fel pe doctorul Benner Omalu, un neuropatolog din Nigeria, cu o minte strălucitoare care face o descoperire ce va da peste cap lumea fotbalului american. În urma cercetărilor sale, care au loc după ce câțiva fotbaliști faimoși încep să moară, neuropatologul Benner Omalu va descoperi CTE (adică encefalopatia cronică traumatică) care afectează jucătorii de fotbal. Boala apare datorită multiplelor leziuni la nivelul capului pe care fotbaliștii le au în timpul unui meci.

Mi-a plăcut filmul foarte mult mai ales datorită interpretării lui Will Smith, care joacă rolul unui imigrant ce ne cucerește încă de la începutul filmului. Benner Omalu este un profesionist, un medic extraordinar cu o minte fenomenală și care își iubește meseria extrem de mult. Un film interesant, cu o poveste emoționantă bazată pe fapte reale, o poveste despre lupta unui singur om împotriva unui sistem, a unui simbol american. 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s