Spy

,,Spy”/ ,,Spioana” este o comedie din 2015 în regia lui Paul Feig care îi are în rolurile principale pe Melissa McCarthy, Jude Law și Jason Statham. Filmul durează aproximativ două ore, a primit nota 7,1 pe Imdb și are două nominalizări la Globul de Aur.

Susan Cooper lucrează pentru CIA ca analist și este  cea care îl ajută pe Bradley Fine (Jude Law) în cele mai periculoase misiuni din cadrul agenției. Dar când partenerul ei este ucis și marea majoritate a agenților sunt deconspirați, Susan va fi cea care va salva situația, oferindu-se voluntară pentru a lucra sub acoperire și pentru a se infiltra în lumea traficanților de arme, pentru a le da planurile răufăcătorilor peste cap și pentru a captura bomba nucleară.

Filmul a fost super, am râs o grămadă, sunt multe glume bune iar personajele și acțiunea cu siguranță vă vor captiva de la început și până la sfârșit. Melissa McCarthy interpretează de minune rolul unui agent secret! O comedie foarte bună, care merită cel putțin nota 9, după părerea mea! 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s