The Box

Filmul ,,The Box” a apărut în anul 2009, este în regia lui Richard Kelly și se bazează pe povestirea ,,Button, Button” de Richard Matheson.  În rolurile principale îi are pe Cameron Diaz, Frank Langella și pe James Marsden. Filmul este o combinație între dramă, SF și horror, iar IMDB i-a dat nota 5.6. 

Acțiunea filmului are loc în anul 1976, iar Norma și Arthur sunt un cuplu obișnuit, ce trăiesc în suburbii împreună cu fiul lor. Norma este profesoară la un liceu, iar Arthur este inginer la NASA. Toate sunt bune și frumoase până când într-o zi apare la ușa casei lor un bărbat misterios și desfigurat care le aduce o cutie cu un buton și le face o propunere. Dacă apasă pe buton vor primi automat 1 milion de dolari, însă o persoană necunoscută va muri. Cei doi au la dispoziție 24 de ore pentru a lua o decizie, după care, în cazul în care nu apasă butonul, oferta va fi făcută unei alte familii. 

În cele din urmă, datorită situației lor financiare, Norma tocmai își pierduse slujba de la liceu, iar Arthur a primit scrisoarea de respingere pentru un post la care aplicase în cadrul NASA,  Norma apasă butonul, iar decizia ei în loc să le rezolve toate problemele, le va da întreaga viață peste cap. Consecințele acțiunii ei le vor afecta viața de familie și îi vor pune în situații imposibile.

Deși nu pot spune că mi-a plăcut foarte mult, filmul este destul de interesant pentru că se joacă cu mintea spectatorului, te ține în suspans și mai tot timpul ai impresia că nu înțelegi mare lucru, dar curiozitatea te va face să te uiți la el până la capăt!

Vizionare plăcută!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s