Zootropolis

,,Zootropolis” a avut premiera în România pe 4 martie și este în regia lui Rich Moore, Jared Bush și Byron Howard. Animația durează 108 minute, îi are în rolurile principale pe Ginnifer Goodwin, Shakira, Jason Bateman și Kristen Bell și a primit nota 8.4 pe Imdb.

Încă de la început vom face cunoștință cu Judy Hopps, un iepuraș care vrea din tot sufletul să se facă polițist, deși întreaga sa familie cultivă morcovi! Reușește să intre la academia de poliție și devine în cele din urmă șefă de promoție. Astfel părăsește orășelul natal Bunnyburrow și se întreaptă spre Zootropolis, unde își va începe cariera de polițist împărțind amenzi! 

Dar lucrurile se schimbă când Judy va începe să lucreze la o investigație în curs, în care 14 animale sunt date dispărute. Se va împrieteni cu Nick Wilde, o vulpe șireată, și împreună vor încerca să rezolve cazul misterios!

Mi-a plăcut filmul foarte mult! E amuzant, are personaje bine conturate și este plin de acțiune, și cu siguranță va cuceri nu doar pe cei mici, ci și pe cei mari. O lume utopică în care toate animalele par să trăiască în armonie și înțelegere. Iar Judy, personajul principal este o adevărată eroină care va înfrunta toate provocările apărute și va da dovada de ingeniozitate și curaj pentru a rezolva cazul! O animație reușită despre o lume în care oricine poate deveni orice își dorește 😉 Vizionare plăcută 🙂

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s