Norm of the North

,,Norm de la Polul Nord” este o animație în regia lui Trevor Wall și a avut premiera în România pe 15 ianuarie. Vocile personajelor aparțin lui Rob Schneider (Norm), Ken Jeong (Mr. Green), Heather Graham (Vera) și Bill Nighy (Socrates). Pe Imdb a primit nota 3.7, dar mie personal mi se pare cam puțin, pentru că filmul e bunuț, cel puțin după părerea mea! 

Norm este un urs polar special care se poate înțelege cu oamenii la fel cum putea face și bunicul său, care conducea Arcticul și care acum a dispărut! Așa că, atunci când căminul îi este amenințat de o corporație care vrea să construiască case la Polul Nord și apoi să le vândă oamenilor, Norm pornește într-o călătorie plină de peripeții spre New York împreună cu 3 mici prieteni pentru a-și salva casa și pentru a-și găsi bunicul! Ajuns la New York toată lumea are impresia că este un actor costumat în urs, iar Norm folosindu-se de ,,deghizarea” perfectă va deveni cel mai iubit urs și va încerca să saboteze planurile lui Green!

Povestea lui Norm este una frumoasă cu destul de mult umor! Animația e plină de cântecele și dansuri amauzante. Iar tema filmului este și ea interesantă pentru că vorbește despre drepturile animalelor și despre cât de important e să ocrotim natura! E un film drăguț care vă va face după-amiaza mai frumoasă! 😉

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s