The Best Exotic Marigold Hotel & The Second Best Exotic Marigold Hotel

The Best Exotic Marigold Hotel

Prima parte a filmului a apărut în 2012, este în regia lui John Madden, iar din distibuție fac parte Maggie Smith, Dev Patel, Bill Nighy, Judie Dench și Celia Imrie. Comedia a primit două nominalizări la Globul de Aur, 2 nominalizări BAFTA și o nominalizare Academia Europeană de Film. Filmul durează aproximativ două ore și a primit nota 7,3 pe Imdb.

Comedia spune povestea unui grup de pensionari britanici care decid să se mute în India și astfel ajung să se cazeze la faimosul hotel Marigold. Deși hotelul nu este exact așa cum și-au imaginat, ei se vor adapta și vor avea parte de experiențe frumoase.

Mi-a plăcut prima parte destul de mult pentru că mi-a amintit de o vorbă veche: ,,Cine nu are bătrâni să și-i cumpere”. M-a impresionat mult pentru felul în care este abordată bătrânețea; în acest film este văzută prin prisma optimismului. Personajele centrale refuză să creadă că bătrânețea este sfârșitul vieții și continuă să se bucure de viață și de iubire. Deși în vârstă, grupul de pensionari reușește să se bucure de frumusețile vieții și de lucrurile cu adevărat importante, care nu au nici o legătură cu banii. Pe lângă lecțiile de viață ce se desprind din Marigold Hotel, ne vom desfăta cu umor din plin, farmecul Indiei și a culorilor sale vii, precum și o frumoasă poveste de dragoste cu iz bollywoodian.

The Second Best Exotic Marigold Hotel

A doua parte a filmului a apărut în 2015 și îi are în distribuție pe aceeași actori, alături de care vine și Richard Gere de data aceasta. Dacă prima parte a primit nota 7.3, a doua parte a filmului are doar 6.6, notă cam mică după părerea mea!

De această dată Sonny, proprietarul hotelului Marigold hotărăște să se extindă deoarece lucrurile merg foarte bine cu primul hotel. Așa că el va porni în căutarea unui nou hotel în timp ce va trebui să se ocupe și de organizarea propriei sale nunți. 

Dacă prima parte mi-a plăcut mult, nici a doua nu m-a dezamăgit! Este la fel de amuzant și la fel de colorat, cu replici bine alese și actori de calitate! O aventură amuzantă care merită văzută! 😉

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s