Captain America: Civil War

Filmul în regia lui Anthony Russo și Joe Russo, a avut premiera în România pe 6 mai. În rolurile principale îi are pe Chris Evans, Robert Downey Jr, Jeremy Renner, Scarlett Johansson, alături de care îi vom vedea de această dată și pe Spiderman și Antman! Imdb i-a acordat nota 8,5. 

Eroii noștri se confruntă acum cu o nouă problemă: toate guvernele din lume se unesc pentru a semna un tratat prin intermediul căruia Tony Starks și echipa lui să fie ținută sub control. Tratatul de la Sokovia va limita și va controla puterile distructive ale eroilor. Astfel vor apărea două tabere: una, condusă de Tony căruia i se alătură Black Widow, Spiderman, Vision și War Machine care vor semna tratatul și cealaltă, care îl va avea drept lider pe Captain America care va avea sprijinul lui Antman, Clint Barton, Falcon și Wanda Maximoff. Și astfel se declanșează un război al supereroilor la sfărșitul căruia învingătorul va trebui să plătească un preț destul de mare!

Mi-a plăcut filmul foarte mult și am ținut cu Captain America 😀 Povestea este captivantă, noi eroi apar în film (Antman, Spiderman și Black Panther) și de această dată parcă eroii noștri nu mai distrug atât de multe orașe și țări :D, asta pentru că sunt mult prea ocupați să se bată între ei! În afară de bătăi multiple, Civil War are de data aceasta un mesaj mai puternic; e vorba de sacrificii și alegeri, sau mai bine zis imposibilitatea de a face alegerile corecte fără a-i răni pe cei apropiați!

Captain America: Civil War e unul din filmele pe care nu ar trebui să le ratați 😉 Vizionare plăcută 😉

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s