Eddie the Eagle

Filmul în regia lui Dexter Fletcher a avut premiera în România pe 8 aprilie, anul acesta. În rolurile principale îi vom vedea pe Taron Egerton, Hugh Jackman și Christopher Walken. ..Eddie the Eagle” este o povestea inspirată din fapte reale care a primit nota 7.5 pe Imdb și care îmbină armonios comedia cu drama și sportul. 

Pe parcursul celor două ore, vom afla povestea lui Eddie, un tânăr britanic, un pic cam neîndemânatic și neîncrezător în propriile forțe, dar cu suficient curaj, care decide să participe la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Calgary. Deși nimeni nu îi dă nici o șansă de câștig, Eddie alături de antrenorul său Bronson Peary, își va încerca norocul la săriturile cu schiurile. 

Eddie este un personaj complex alături de care veți trăi fiecare săritură și fiecare căzătură de care va avea parte de-a lungul numeroaselor sale încercări. Este amuzant, emoționant și curajos, iar pentru el tot ceea ce contează e visul său pentru care va lupta neîncetat. 

Un film bun despre determinare, sport, perseverență, curaj și puterea de a face tot ceea ce îți stă în putere pentru îndeplinirea visurilor cele mai mărețe. Mie mi-a plăcut mult și vi-l recomand! 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s