The Dressmaker

,,The Dressmaker” un film bazat pe cartea lui Rosalie Ham, care îmbină comedia cu drama. A apărut în 2015 și îi are în rolurile principale pe Kate Winslet și Liam Hemsworth.  Este în regia lui Jocelyn Moorhouse, durează aproximativ două ore și Imdb i-a acordat nota 7.1.

Ne aflăm în anii 1950, iar Tilly Dunnage se întoarce în orașul natal Dungatar din Australia pentru a avea grijă de mama sa bolnavă. Vom afla astfel că a fost forțată să plece de acasă, după ce a fost acuzată că și-a omorât un coleg, pe vremea când era la școală. Însă plecarea ei a fost benefică pentru că a ajuns până în Paris unde a învățat și a ajuns expertă în haute couture. Revenind în Dungatar, Tilly va afla adevărul despre presupusa ei crimă și se va răzbuna pe toți cei care s-au purtat urât cu ea pe când era doar un copil și nu se putea apăra. Înarmată doar cu mașina ei de cusut, Tilly va crea haine pentru locuitorii din Dungatar transformând femeile din oraș, reușind în același timp să se și răzbune.

Un film bun, care mi-a plăcut! Are o coloană sonoră draguță care se potrivește de minune cu ,,ciudățenia” și acțiunea filmului.  Avem o relație destul de ciudată între o mamă și fiica ei, găsim și umor, avem răzbunare din plin și nu în ultimul rând vom vedea niște creații vestimentare care vor avea puterea de a schimba oamenii. Actorii și-au interpretat rolurile foarte bine, (în special Kate Winslet) iar decorul mi s-a părut interesant! 

Vizionare plăcută 🙂

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s