Now you see me 2

Am văzut ,,Now you see me” prima parte, în urmă cu ceva timp și mi-aduc aminte că mi-a plăcut destul de mult. Iar acum, a apărut partea a doua, care nu m-a dezamăgit deloc. 

Filmul a avut premiera pe 17 iunie, dar datorită soțului meu am avut ocazia să-l văd pe 16 😀 Este în regia lui Jon M. Chu, durează apoximativ 2 ore și un pic, iar în rolurile principale ne putem delecta admirându-i pe Daniel Radcliffe, Mark Ruffalo, Jesse Eisenberg, Woody Harrleson, Sanaa Lathan și nu în ultimul rând Morgan Freeman. Acțiunea presărată cu destul de multe momente amuzante a primit de la Imdb nota 7,1, dar eu i-aș fi dat mai mult, pentru că mi-a plăcut și chiar a fost bun. 

La fel ca și în prima parte ne vom întâni cu cei 4 magicieni, printre care se află o față nouă, și anume Lizzie Caplan, alături de care vom avea parte de o nouă aventură, în care magia va atinge un alt nivel. De data aceasta, echipa celor 4 magicieni va încerca să deconspire un om foarte influent ce deține o companie producătoare de gadgeturi. 

Continuarea aventurii celor patru călăreți are suspans, acțiune, umor și nu în ultimul rând tot felul de șiretlicuri care amăgesc publicul și îl implică în rezolvarea unei noi enigme. Așa că, dacă prima parte a fost pe gustul vostru, cu siguranță și a doua merită văzută;) 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s