Eye in the sky

Filmul a apărut în 2015 și este în regia lui Gavin Hood. Durează în jur de două ore, îi are în rolurile principale pe Helen Mirren, Alan Rickman și Aaron Paul, iar Imdb i-a dat nota 7.5.

,,Eye in the sky” este o dramă care aduce în prim plan problema victimelor colaterale care apar în urma unui bombardament. O grupare teroristă extrem de periculoasă se află într-o casă din Kenya și pun la cale un atentat sinucigaș. Deși la început scopul americanilor și al englezilor este de a captura șefii grupării, datorită declanșării iminente a unor acțiuni teroriste, se trece direct la lichidarea șefilor grupării islamiste. În momentul în care se pregătea lansarea unei rachete asupra casei, apare o fetiță care începe să vândă pâine în imediata apropiere a locului în care se aflau teroriștii, iar acțiunea de bombardare este momentan oprită pentru a se stabili dacă printre victimele colaterale se va număra și fetița.

Este un film psihologic, în care nu veți avea parte de efecte speciale, de prea multe împușcături sau de violență excesivă. În schimb vom asista la drama psihologică pe care o vor trăi atât personalul militar cât și cei care ocupă înalte funcții politice. Un film bun, ce merită văzut! 

Vizionare plăcută 😉

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s