Tartă cu caise

Ingrediente:

  • 120 gr de unt
  • 40 ml de lapte
  • 3 ouă
  • 165 gr de zahăr
  • esență de lămâie/vanilie
  • 1 linguriță jumătate de praf de copt
  • 200 gr făină
  • 1 praf de scorțișoară
  • 1 plic de zahăr vanilinat
  • 1 linguriță de cacao
  • caise (sau orice alte fructe proaspete)

Mod de preparare:

  1. Mai întâi vom amesteca untul (care trebuie să fie la temperatura camerei) cu zahărul.
  2. Se adaugă apoi câte un ou, amestecând compoziția de fiecare dată.
  3. Se pune laptele.
  4. Făina se amestecă cu praful de copt și se adaugă în compoziție. Se amestecă bine cu mixerul.
  5. Adăugăm esențele, scorțișoara și zahărul vaniliniat.
  6. Separat vom amesteca 2 linguri de compoziție cu o linguriță de cacao.
  7. Turnăm întreaga compoziție în tavă, după care adăugăm și amestecul din cacao.
  8. Se adaugă caisele tăiate în feliuțe subțiri.
  9. Preîncălzim cuptorul, băgăm tava și o lăsăm pentru aproximativ 45 de minute la foc mic.
  10. Faceți testul cu scobitoarea.
  11. Presărați zahăr pudra!

Poftă bună!!!!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s