Miracles from heaven

Drama ,,Miracles from Heaven” a apărut anul acesta și îi are în rolurile principale pe Jennifer Garner, Queen Latifah, Kylie Rogers și Martin Henderson. Filmul durează aproximativ două ore și pe Imdb a primit nota 6,6.

Familia Beam locuiește în Texas împreună cu cele 3 fetițe ale lor. Când Anna este diagnosticată cu o boală digestivă rară pentru care nu există tratament, mama sa Christy, începe o luptă aprigă împotriva bolii și caută neîncetat o soluție salvatoare care să-i însănătoșească fetița.

Un film emoționant cu un mesaj puternic. Drama unei mame care este în stare să facă orice pentru copilul ei! O poveste înduioșătoare a unei familii care deși trece prin multe dificultăți, rămâne împreună și unită și trăiește fiecare zi ca și cum ar fi un miracol. 

Albert Einstein once said, „There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as though everything is a miracle.” Replica îi aparține lui Christy și o folosește la finalul discursului care mi-a plăcut cel mai mult, pentru că îmi amintește de faptul că trebuie să ne bucurăm de fiecare moment din viața noastră ca și cum ar fi un miracol, să apreciem ceea ce avem acum și ceea ce trăim în acest moment, să ne respectăm, să zîmbim și să trăim fiind recunoscători pentru toți și toate! 

Vizionare plăcută! 🙂

Reclame

2 gânduri despre ”Miracles from heaven

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s