Room

,,Camera”, un film în regia lui Lenny Abrahamson, făcut după romanul scris de Emma Donoghue. În rolurile principale îi avem pe Jacob Tremblay (Jack), Joan Allen și Brie Larson. Filmul a primit un premiu și 3 nominalizări Oscar, un premiu și două nominalizări la Globul de Aur, un premiu și o nominalizare BAFTA. Drama durează două ore, iar pe pe Imdb a primit nota 8,3.

Joy Newsome și băiețelul ei de 5 anișori sunt prizonierii lui Nick, care a răpit-o pe Joy în urmă cu 7 ani și a ținut-o închisă în magazia din curtea casei sale. Dar acum Joy ia decizia să evadeze, iar cel care o va ajuta să-și ducă planul până la capăt, va fi fiul ei. 

După ce am citit cartea (recenzia o găsiți aici) am văzut și filmul! Și deși nu a respectat întru totul acțiunea cărții, filmul a fost bun și mi-a plăcut. La fel ca și cartea, filmul este tulburător și profund. Cred că cel mai mult m-a impresionat modul în care Jacob Tremblay (Jack) și-a jucat rolul; iar Brie Larson, nici ea nu s-a lăsat mai prejos. Ambii au jucat excepțional și au transmis atât de multă emoție, încât nu ai cum să nu empatizezi cu ei. 

Așa că, dacă vreți să vizionați un film bun, ,,Room” este unul dintre ele! Vizionare plăcută! 😉

Reclame

2 gânduri despre ”Room

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s