Preacher

Pentru că tot e vacanță am hotărât să mă apuc de un nou serial: The Preacher! Thriller-ul durează cam 60 de minute, este în regia lui Evan Goldberg, iar în rolul principal îl vom vedea pe Dominic Cooper, care e destul de frumușel ”for a preacher” 😀 Alături de el îi vom mai vedea și pe Joseph Gilgun, Jamie Anne Allman și Thomas Barbusca. Mie mi se pare un serial destul de interesant, și veți vedea că și cei de la Imdb sunt de-acord, drept dovadă și nota de 8,6.

Personajul principal e Jesse Custer, un reverend din Texas, cu un trecut destul de sordid, a cărui încredere în Dumnezeu este cam șubredă! Dar într-o zi predicatorul nostru este posedat de un fel de entitate de origine necunoscută, care îi dă niște superputeri. O dată cu superputerile astea, vin însă și niște omuleți care vor neapărat să-l exorcizeze și să bage entitatea asta într-o cutie de cafea (ceea ce mi se pare destul de ciudat, dar na…). Alături de reverend, pentru a lupta împotriva forțelor malefice, vor veni fosta sa iubită și un vampir  alcoolic (da…avem un preot care luptă cot la cot cu un vampir alcoolic și dependent ocazional de droguri :D). 

Deocamdată ,,Precher” mi se pare un serial cu mare potențial! E un amestec de comedie neagră, dramă și chestii supernaturale, care cu siguranță (dacă sunteți fani ai acestui gen) vă va plăcea. Misterul în acest serial e la ordinea zilei, iar lipsa mai multor detalii care să ne dea niște indicii cu privire la ce se întâmplă sau ce urmează să se întâmple, vă va trezi curiozitatea și vă va ține în fața ecranului mult timp! 

Vizionare plăcută! 😉

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s