The choice

Pentru că e vară astăzi am ales să urmăresc o dramă romantică, a cărei acțiune are loc în apropierea mării! ,,The Choice” sau ,,Alegerea” este un film din 2016, în regia lui Ross Katz, iar în rolurile principale îi are pe Benjamin Walker, Teresa Palmer, Tom Welling și Tom Wilkinson. Durează două ore, și Imdb i-a dat nota 6,5.

Travis Parker este un burlac convins. El este veterinar și lucrează împreună cu tatăl său. Marea majoritate a timpului și-o petrece cu prietenii și sora sa, fie pe uscat, fie pe mare în ambarcațiunea sa, și evitând pe cât posibil orice relație serioasă. Asta până când apare în peisaj noua sa vecină, Gabby, o tânără și frumoasă studentă la medicină, care din păcate are o relație cu Ryan. Este Travis gata pentru o iubire adevărată, o relație serioasă și toate responsabilitățile care vin cu ea? Ca să aflați, trebuie să vedeți filmul 😉

Deși poate e un pic cam previzibil acest film, compensează mult prin niște peisaje superbe și actori buni! Este o poveste de dragoste frumoasă și emoționantă, și nu în ultimul rând, filmul se bazează pe cartea cu același nume scrisă de Nicholas Spark.

Vizionare plăcută 😉

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s