The longest ride

Un film din anul 2015, în regia lui George Tilman Jr. și care îi are în rolurile principale pe Britt Robertson (Sophia) și Scott Eastwood (Luke). Această dramă romantică durează cam două ore, și nota dată de Imdb a fost 7,1. Și acest film e bazat pe cartea cu același titlul scrisă de Nicholas Spark. 

Două frumoase povești de dragoste care se întrepătrund și se completează în filmul ,,The Longest Ride”. Sophia, o tânără studentă la o universitate din Carolina de Nord care se pregătește pentru cariera visurilor ei în New York într-o galerie de artă, îl întâlnește pe Luke, un cowboy care vrea să ajungă în top 5 Professional Bull Riders. E dragoste la prima vedere, iar cei doi vor învăța împreună ce înseamnă iubirea și sacrificiul. Un eveniment nefericit însă, îl aduc în viața lor pe Ira care își va depăna frumoasa lui poveste de iubire cu Ruth, marea și singura sa dragoste.

Un film frumos și emoționant care prezintă relația a două cupluri diferite, separate de timp și vârstă. O frumoasă îmbinare între cuplul tradițional și cel modern, cu o atmosferă frumoasă și actori buni, care vă vor emoționa! O poveste într-o altă poveste cu peisaje spendide și oameni frumoși! 

Vizionare plăcută 😉

Reclame

Un gând despre ”The longest ride

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s