The Secret Life of Pets

Pentru iubitorii de animăluțe, pentru cei mici și mari, vă recomand animația ,,The Secret Life of Pets”! Comedia animată este în regia lui Yarrow Cheney și Chris Renaud, și va avea premiera pe 5 august. Louis C. K va fi vocea lui Max, unul dintre protagoniști, Eric Stonestreet va fi Duke, iar preferatul meu va fi Kevin Hart, cel care îi va da glas lui Snowball. Îi vom auzi și pe Jenny Slate (Gidget) și Ellie Kemper (Katie). Filmul durează o oră și jumătate, și va asigur că nu o să îi plictisească nici pe cei mici și nici pe cei mari. Imdb i-a dat nota 6.8, dar eu zic că merita un pic mai mult!

Max duce o viață liniștită împreună cu stăpâna sa, iar cât timp este ea la servici el se distrează cu vecinii săi, cățeluși, pisici și păsări. Dar viața lui Max e pe cale să se schimbe, pentru că stăpâna sa, aduce acasă un nou cățel, noul frate al lui Max. Și nu e orice fel de câine ci e unul uriaș pe nume Duke care încet, încet acaparează toate lucrurile lui Max, iar Max nu îl place deloc și încearcă să se impună în fața lui, dar fără prea mare succes. Și de acum să vedeți aventură. Max și Duke vor avea ocazia să se cunoască mai bine și poate să se împrietenească în timp ce vor fi ocupați să scape de gașca lui Snowball care le-a pus gând rău. 

Așa că, dacă vreți să aflați ce fac animăluțele voastre de companie, cât timp voi nu sunteți acasă, trebuie să vedeți The Secret Life of Pets! Mie mi-a plăcut mult și am avut parte și de o bună porție de râs uitându-mă la el! 

Vizionare plăcută 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s