The BFG

Filmul în regia lui Steven Spielberg este o ecranizare a romanului ,,Marele uriaș prietenos” scris de Roald Dahl. Durează cam o oră și jumătate, iar premiera în România va fi pe 2 septembrie. În rolurile  principale îi vom avea pe Ruby Barnhill (Sophie) și pe Mark Rylance (BFG). Imdb i-a dat nota 6,9.

,,The BFG” spune povestea unei fetițe orfane, pe nume Sophie, care se trezește într-o noapte și vede de la fereastra orfelinatului un uriaș, care o fură! Și astfel va începe aventura ei în lumea fascinantă dar și periculoasă în același timp, a uriașului. O lume în care, dintre toți uriașii ce trăiesc acolo, BFG e singurul care nu mănâncă copii și este destul de manierat! Blândețea uriașului și amabilitatea sa creează o legătură puternică cu Sophie, și cei doi ajung să fie buni prieteni, luptând în cele din urmă împreună pentru a împiedica o revoltă a uriașilor, ce ar putea amenința și pune în pericol viața oamenilor. Magia se împletește cu realitatea, dând naștere unui film interesant!

Trebuie să recunosc că atunci când am văzut trailerul mi-a plăcut destul de mult și abia așteptam să vizionez și filmul. Dar pe măsură ce minutele treceau și acțiunea se desfășura anevoios, nu pot să spun că am rămas impresionată. Personajele sunt drăguțe, lumea magică a viselor are și ea farmecul ei…și cam atât. Nu sunt prea multe momente amuzante; dacă stau să mă gândesc bine, singura parte amuzantă este partea în care BFG și Sophie iau micul dejun cu regina! Dar pentru că gusturile nu se discută, e posibil ca vouă să vă placă, așa că….vizionare plăcută 😉

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s