Me before you

Detalii

Anul apariției: 2016

Gen: Dramă, Romantic, Dragoste

Durată: 110 minute

Nota Imdb: 7.6

Drama romantică este în regia lui Thea Sharrock și are la bază romanul cu același nume al lui Jojo Moyes. În rolurile principale îi vom vedea pe Sam Claflin (Will Traynor), Emilia Clarke (Lou Clark), Janet McTeer (Camilla Traynor) și Charles Dance (Stephen Traynor).

O frumoasă poveste de dragoste dintre doi tineri care provin din medii sociale diferite. Lou, o tânără cu un suflet mare, mereu cu zâmbetul pe buze și foarte optimistă, este noua infirmieră a lui Will Traynor, un bărbat bogat, cu succes în afaceri, care ajunge într-un scaun cu rotile în urma unui accident. Deprimat și fără nici un chef de viață, Will le dă părinților săi șansa de a mai petrece încă 6 luni cu el, înainte de a merge în Elveția, unde intenționează să-și pună capăt vieții. Lou, va încerca timp de 6 luni să-i arate că viața merită trăită și că încă mai sunt multe aventuri de care Will se poate bucura. Oare va învinge iubirea?! Poate Lou să-i schimbe decizia lui Will?! Vizionați filmul, și veți afla! 

Un film foarte emoționant și frumos, care mi-a plăcut și m-a impresionat! Peisajele sunt frumoase, castelul în care locuiește Will este și el deosebit, coloana sonoră minunată, iar actorii își interpretează magistral rolurile! 

Reclame

3 gânduri despre ”Me before you

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s