The Fundamentals of Caring

Detalii

Anul apariției: 2016

Gen: Comedie, dramă

Durată: 1 oră și 40 de minute

Nota Imdb: 7.4

Comedia este în regia lui Rob Burnett, iar în rolurile principale îi vom vedea pe Paul Rudd (Ben), Craig Roberts (Trevor) și Selena Gomez (Dot). 

Ben este un fost scriitor care tocmai ce a terminat cursurile de îngrijitor și e pe cale să-și întâlnească primul său pacient. Un bărbat care încearcă să-și găsească liniștea sufletească după ce fiul său a murit într-un accident de mașină, iar soția tocmai ce i-a trimis actele de divorț,  și un adolescent de 18 ani care suferă de distrofie musculară. Trevor este crescut de mama sa, tatăl părăsindu-l la scurt timp după ce a fost diagnosticat; el îți petrece fiecare zi din viață în scaunul cu rotile, în fața televizorului. Aplicând principiile care stau la baza îngrgijirii persoanelor cu deficiențe (ALOHA – Ask, Listen, Observe, Help, Ask Again), Ben va încerca să îl ajute pe Trevor, și astfel va începe călătoria lor împreună. Pe drum vor avea parte de câteva aventuri, care le vor schimba perspectiva asupra vieții. 

Un film bun ce merită văzut. Întotdeauna mi-a plăcut modul în care Raul Rudd și-a interpretat personajele, și indiferent de rolul avut, mereu m-a făcut să râd. O poveste frumoasă despre prietenie și  puterea oamenilor de a merge mai departe, chiar și atunci când nimic nu mai pare să aibă sens, iar durerea pare să te copleșească. 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s