Supă de pui pentru suflet de mamă

supa-de-pui-pentru-suflet-de-mama-povesti-care-deschid-inima-si-reaprind-spiritul-mamelor_1_fullsize

Autori: Jack Canfield, Mark Victor Hansen, Jennifer Read Hawthorne, Marci Shimoff

Anul apariției: 2012

Editura: Adevăr Divin

Nota mea: 4/5

Jack Canfield și Mark Victor Hansen sunt autorii seriei de cărți ,,Supă de pui pentru suflet”, prima pe lista de bestselleruri a ziarelor New York Times și USA Today. Cei doi sunt vorbitori profesioniști și și-au dedicat întreaga viață dezvoltării personale și profesionale a ascultătorilor, clienților și cititorilor lor. Coautoarele acestei cărți sunt conferențiare profesioniste și antrenoare personale de viață, care vorbesc în fața a mii de femei din întreaga lume despre creșterea, dezvoltarea și succesul personal.

Cartea am primit-o cadou de la o prietenă dragă în urmă cu câteva luni, dar ca de obicei, rândul să fie citită i-a venit destul de târziu, însă la momentul oportun! 

,,Supă de pui pentru suflet de mamă” este împărțită în 10 capitole care poartă toate titluri semnificative și care se adresează diferitelor ipostaze în care o mamă se poate afla. Pe parcursul celor 266 de pagini ne vom delecta citind despre Iubire, Mâna Călăuzitoare a Mamei, Curajul Mamei, Despre Maternitate, Cum Devii Mamă, Momente Speciale, Miracolele, Despărțirea, Iubirea Unei Bunici și nu în ultimul rând Mulțumesc, Mamă. 

O serie de povești minunate, cu întâmplări adevărate din viața mamelor de pretutindeni,  pline de semnificații, de sfaturi și vorbe alese. O carte care adună în paginile sale emoții și sentimente care vă vor impresiona și mișca. Nu veți putea rămâne nepăsători în fața femeilor care își deschid sufletul în fața voastră și de la care avem ce învăța! 

De ce mi-a plăcut?! Pentru că poveștile sunt emoționante și pline de sensibilitate. Pentru că prin această carte se sărbătorește iubirea care există între mamă și copilul ei. Pentru că pune accent pe această relație specială dintre mamă și copil și pentru că autorii prin această carte aduc un elogiu statutului de mamă. Cartea în sine poate fi comparată cu o mamă, pentru că așa cum mărturisește Karan Ihrer ,,aceste povești pline de gingășie mângâie inima și încălzesc sufletul, așa cum numai o mamă poate face”.

Lectură plăcută 😉

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s