Pulpe de pui în crustă de muștar

Ingrediente:

  • o tăviță de pulpe inferioare de pui
  • delikat
  • ulei
  • piper
  • 150 gr făină
  • 150 gr pesmet

Pentru crusta de muștar avem nevoie de:

  • 2 ouă
  • 1 lingură de muștar (eu am folosit muștar dulce)
  • 1 linguriță muștar cu hrean
  • delikat
  • un vârf de linguriță de ghimbir
  • 4 căței de usturoi pisați
  • 1 lingură de făină

Mod de preparare:

  1. Se îndepărtează pielea de pe pulpe și se condimentează cu delikat și piper.
  2. Pregătim sosul pentru crusta de muștar: se amestecă bine ouăle cu muștarul, usturoiul, 1 lingură de făină, delikat și piper după gust.
  3. Pulpele se trec mai întâi prin făină, apoi prin sosul de muștar, iar la final prin pesmet, după care se pun la prăjit la foc mediu.

img_20170123_141553

wall-sticker-pofta-buna-wbb022

 

 

Anunțuri

2 gânduri despre &8222;Pulpe de pui în crustă de muștar&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s