Pui la cuptor cu bere și stafide

Dacă aveți poftă de o friptură de pui rapidă, aromată și delicioasă, atunci trebuie să încercați puiul de pui la cuptor cu bere și stafide! Nu o să vă pară rău 😉

Ingrediente:

  • Pui întreg sau pulpe de pui
  • 1 cutie de bere
  • 100 grame de stafide
  • 6 căței de usturoi
  • sare
  • piper

Preparare:

  1. Spălăm bine pulpele de pui și le condimentăm cu sare și piper, după care le punem în tavă.
  2. Tăiem cățeii de usturoi în feliuțe subțiri și îi punem peste pulpe.
  3. Adăugăm stafidele.
  4. Turnăm berea peste pulpe. Veți folosi cam jumătate de cutie de bere.
  5. Acoperim tava cu folie și o dăm la cuptorul preîncălzit timp de 1.40 de minute.
  6. Scoatem tava, îndepărtăm folia, și o mai lăsăm la cuptor încă 15-20 de minute, până ce se rumenesc pulpele!

img_20170129_164329

wall-sticker-pofta-buna-wbb022

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s