Bărbații vin de pe Marte, femeile de la coafor

barbatii-vin-de-pe-marte-femeile-de-la-coafor-continuarea-volumului-femeile-vin-de-pe-venus-barbatii-de-la-baut_1_fullsize

Autor: Simona Tache și Mihai Radu

Anul apariției: 2015

Editura: Trei

Nota mea: 4/5

Cartea de față este continuarea volumului ,,Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut” și prezintă stereotipurile din viața de cuplu într-o manieră amuzantă și ironică, iar textele sunt formate din provocări și răspunsurile la aceste provocări. Cei doi autori fac o echipă bună împreună și reușesc și de această dată să stârnească râsul cititorilor cu glumele lor și scenele luate din viața de zi cu zi a oricărui cuplu. 

Întâmplările haioase, schimbul de replici ce abundă de un umor subtil, stilul autorilor, titlurile poveștilor, sunt ingredientele unei cărți care vă va binedispune cu siguranță. Deși primul volum mi s-a părut mult mai amuzant, mi-a plăcut și cartea de față. M-a relaxat și m-a făcut să râd de câteva ori. După o zi lungă și obositoare, cartea Simonei și a lui Mihai vă va face să uitați problemele de peste zi și să vedeți partea amuzantă a vieții de cuplu!

Lectură plăcută!!!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s