Desert cu brânză de vaci și kiwi

IMG_20170423_134657

Nimic nu e mai bun pentru o după-amiază ploioasă de duminică, decât un desert delicios cu o aromă îmbietoare! Ușor de făcut și foarte aromat!

Ingrediente:

  • 500 gr brânză de vaci
  • 5 ouă
  • 100 gr unt topit
  • 100 gr zahăr
  • 50 gr griș
  • 2 pliculețe de zahăr vanilinat
  • 3 kiwi
  • 1 pliculeț tort-gelee
  • 1 linguriță praf de copt

Preparare:

  1. Într-un vas adânc punem untul topit, zahărul, praful de copt, ouăle și zahărul vanilinat, și mixăm.
  2. Adăugăm brânza și grișul și amestecăm iar timp de 5 minute.
  3. Compoziția obținută o vom pune într-o tavă (în care am pus hărtie de copt) și o vom da la cuptorul preîncălzit timp de 45-50 de minute.
  4. Facem testul scobitorii, și dacă e gata, o scoatem, punem feliile de kiwi, după care adăugăm jeleul, pe care l-am pregătit după instrucțiunile de pe ambalaj.
  5. Lăsăm la răcit 10-15 minute!

wall-sticker-pofta-buna-wbb022

 

Anunțuri

Un gând despre &8222;Desert cu brânză de vaci și kiwi&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s