Victoria

Anul apariției: 2016

Regie: Daisy Goodwin

Gen: Dramă, istoric, biografic

Notă Imdb: 8.2

Am început și am și terminat primul sezon din Victoria, care are doar 8 episoade! Sper doar să apară cât de curând și la noi, cel de-al doilea sezon! Mereu mi-au plăcut serialele istorice, mai ales cele britanice!

Jenna Coleman dă viață reginei Victoria într-un serial care e numai bun pentru pasionații de istorie, și nu numai! Alături de Jenna, îi vom vedea și pe Rufus Sewell, în rolul Lordului Melbourne, primul ministru a Marii Britanii, și pe Tom Hughes  care îl interpretează pe Prințul Albert, soțul Victoriei. 

O vom urmări pe tânăra Victoria de la începutul domniei sale, la frageda vârstă de 18 ani și până la căsătoria ei cu Prințul Albert, și nașterea fiicei sale. Deși tânără și aparent vulnerabilă, Victoria dă dovadă de tărie de caracter și forță, în timp ce învață să-și înfrunte mama, care își dorește cu ardoare titlul de Regentă, unchii și rivalii politici.

Mi-a plăcut serialul și povestea în sine. Am admirat decorurile, costumele de epocă, peisajele, castelele, Lordul Melbourne care fascinează încă din primele episoade, și desigur, încântătoarea Victoria, care reușește mereu să obțină ceea ce vrea în timp ce învață despre datoria ei ca regină a Marii Britanii!

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s