Pârjoluțe la cuptor

Dacă vă numărați printre cei cărora le plac pârjoluțele, vă propun varianta la cuptor, mult mai sănătoasă decât cea la tigaie cu mult ulei. Pârjoluțele se fac ușor, repede și sunt foarte gustoase! 

Pentru ele vom avea nevoie de următoarele ingrediente:

  • 500gr carne tocată
  • 2 cartofi mari
  • 3 morcovi
  • 5-6 căței de usturoi zdrobiți
  • 2 cepe tocate mărunt
  • 2 ouă
  • 2 linguri de pesmet
  • 1 legătură de pătrunjel tocată mărunt
  • 1 legătură mărar tocată mărunt
  • sare
  • piper

Preparare:

  1. Mai întâi vom da cartofii prin răzătoarea mică, iar morcovii prin răzătoarea mare.
  2. Într-un vas amestecăm cartofii, morcovii, usturoiul, ceapa tocată, carnea, ouăle, pesmetul, pătrunjelul, mărarul, sarea și piperul.
  3. Preîncălzim cuptorul, pune hârtie de copt pe tavă.
  4. Formăm pârjoluțele cu mâinile ude, le aplatizăm un pic și apoi le punem în tavă.
  5. Le dăm la cuptor timp de 30 de minute!

Se pot servi simple sau cu garnitură! 

wall-sticker-pofta-buna-wbb022

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s