Ciorbă rădăuțeană

 

Nu mai mâncasem de mult ciorbă rădăuțeană deși îmi place, fiind una din ciorbele mele preferate! E ușor de preparat și foarte gustoasă!

Ingrediente:

  • un piept de pui
  • două cepe
  • doi morcovi
  • un ardel roșu
  • 1 rădăcină de păstârnac
  • țelină
  • mărar
  • pătrunjel
  • ulei
  • smântână
  • o lămâie sau oțet
  • sare
  • piper
  • 3-4 căței de usturoi

Mod de preparare:

  1. Mai întâi punem pieptul de pui la fiert și lăsăm să dea un clocot, după care schimbăm apa. 
  2. Cât timp fierbe carnea, vom căli legumele pe care le-am tăiat cubulețe, în puțin ulei și sare,până ce își schimbă culoarea. 
  3. Când legumele sunt gata, adăugăm apa,  și pieptul tăiat cubulețe.
  4. Când ciorba e aproape gata, vom pune 3 linguri de smântână într-un bol în care vom adăuga usturoiul pisat și niște ciorbă și amestecăm bine, după care o adăugăm în oala de ciorbă și amestecăm iar.
  5. La final, punem mărarul, pătrunjelul și piper după gust!
  6. Se servește cu zeamă de lămâie sau oțet, în funcție de preferințe!

19551711_1719776598050555_162355975_o

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s