Pulpe la cuptor cu sos de miere și muștar

 

Ingrediente

  • 4 pulpe
  • 2 cartofi mai mari
  • 3 linguri de muștar
  • 3 linguri de miere
  • 1 ceapă mai mare
  • 6 căței de usturoi
  • sare
  • boia de ardei dulce/iute
  • piper
  • busuioc
  • oregano
  • rozmarin

Preparare

  1. Pregătim pulpele. Le spălăm și le lăsăm deoparte cât vom face sosul.
  2. Curățăm cartofii și îi tăiem felii.
  3. Curățăm ceapa și o tocăm mărunt; apoi curățăm usturoiul și îl pisăm. 
  4. Într-un bol vom pune ceapa, usturoiul, muștarul, mierea, sarea, piperul și condimentele. Amestecăm bine.
  5. Vom trece fiecare pulpă prin sosul obținut și apoi le  vom pune în vasul de yena. 
  6. Adăugăm și cartofii peste pulpe și vom turna sosul rămas peste ele.
  7. Preîncălzim cuptorul.
  8. Acoperim tava cu folie de aluminiu și o vom lăsa la cuptor 20 de minute. Dupa, vom da la o parte folia și vom mai lăsa pulpele pentru încă 1 oră și 30 de minute.

19551711_1719776598050555_162355975_o

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s