When calls the heart

Anul apariției: 2014

Gen: dramă

Notă Imdb: 8.6

Nici nu mai știu când m-am apucat de acest serial, dar îmi amintesc că la început am vrut să văd doar primul episod, după care am tot continuat, iar acum am ajuns deja la sezonul 4.

Ar fi trebuit să încep prin a spune că serialul se bazează pe cărțile autoarei canadiene Janette Oke. Seria conține 6 romane: When calls the heart (1983), When comes the spring (1985), When breaks the dawn (1985), When hope springs new (1986), Beyond the gathering storm (2000) și When tomorrow comes (2001). Încă nu le-am citit, dar după ce am văzut 4 sezoane, mi-ar plăcea să citesc și cărțile, pentru că serialul îmi place foarte mult.

În rolurile principale îi vom vedea pe Erin Krakow (Elizabeth Tatcher) și pe Daniel Lissing (Jack Thornton).

Series Gallery

Serialul are o poveste frumoasă și captivantă. Elizabeth Tatcher este o tânără profesoară ce provine dintr-o familie înstărită, care decide să lase în urmă familia și marele oraș și să se mute într-un mic orășel minier din vest: Hope Valley. Aici, Elizabeth va începe o nouă viață, va întâlni oameni noi, își va face noi prieteni, se va îndrăgosti și va deschide o școală. Fiecare episod spune povestea locuitorilor din Hope Valley; vom fi martori la dezvoltarea micuțului oraș. Peisajele, costumele și întreaga poveste vă vor captiva cu siguranță! 

Church

When-Calls-The-Heart-Season3-AbigailsCafe-450

Un serial pentru toate vârstele, care poate fi văzut de întreaga familie, care îmbină actori buni, replici amuzante și peisaje minunate; un serial despre trecut, cu oameni simpli și buni care erau mereu gata să-și ajute vecinii și prietenii la nevoie; cu femei puternice care reușesc să depășească toate obstacolele și tragediile ce apar în calea lor. Un serial frumos tocmai prin simplitatea sa și a valorilor morale pe care le transmite!

when-calls-the-heart

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s