Pui cu cimbru și unt la cuptor

Ingrediente:

  • pulpe de pui
  • 6 căței de usturoi
  • 1 lingură de cimbru
  • 200 ml vin
  • 100 g unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

  1. Amestecăm cimbrul cu untul, care trebuie să fie la temperatura camerei,
  2. Porționăm carnea și presărăm pe ea sare și piper.
  3. Ungem pulpele cu amestecul de unt și cimbru, și le punem în tavă.
  4. Adăugăm usturoiul printre pulpe, turnăm și vinul și băgăm la cuptor pentru 50 de minute.
  5. Din când în când mai întoarcem pulpele și le stropim cu sosul care se formează.

19551711_1719776598050555_162355975_o

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s