Pui pe capac

Pentru ca astazi am avut ceva mai mult timp liber, am hotarat sa gatesc ceva gustos si rapid! Zilele trecute am fost in vizita la surioara mea si am mancat la ea o fripturica delicioasa! Si pentru ca mi-a placut, am luat reteta si uite asa m-am apucat de ,,Puiul pe capac”. E foarte usor de facut si nici nu dureaza mult!

Ingrediente:

  • O tavita de pulpe de pui (puteti folosi si aripioare,depinde de voi)
  • Ulei de masline
  • Delikat sau condimente pentru pui

Preparare:

  1. Se iau pulpele si le ungem bine cu condimentele de pui (sau Delikatul) si uleiul de masline, dupa care se aseaza pe capac.
  2. Se ia o cratita potrivita si se umple pe jumatate cu apa fierbinte.
  3. Se aseaza capacul peste cratita si se da la cuptor pentru o ora. Dupa jumatate de ora, puteti sa scoateti un pic pulpele si sa le intoarceti!
  4. Si asta e tot! Pofta buna!!!!

20151031_162056 20151031_180346

2 gânduri despre ”Pui pe capac

Lasă un comentariu